"Fac totul pentru Evanghelie, ca să am parte și eu de ea." 1 Corinteni 9:23

Termeni si condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.lampadaruldeaur.ro implică acceptarea Condițiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor si Condițiilor.

www.lampadaruldeaur.ro este administrat de FUNDATIA „LAMPADARUL DE AUR”, cu sediul în Oradea, Bihor, str. Aurel Vlaicu nr. 15, înregistrată cu numărul 197/06.12.1996 nr. Înregistrare 1/24323, CUI / CIF 9032146.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni si Condiții precum și orice modificări site-ului www.lampadaruldeaur.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni si Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.lampadaruldeaur.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastră pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

În situația în care considerăm că această obligație a fost încalcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Preț si modalități de plată:

Prețurile prezentate includ TVA (24%).

Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se adaugă și costurile de livrare.

Plata produselor se efectuează în numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informații privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de maxim 6 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus și sunt următoarele: ……………

Livrarea se poate face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, in termen de 2 zile de la expedierea comenzii, și poate ajunge la destinație după maxim 4 zile.

În cazul în care doriți să specificați anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, vă rugăm să introduceți în căsuța de observații aceste lucruri înainte de finalizarea comenzii.

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail sau telefonic de către noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

De asemenea livrarea se poate face și prin poștă, în termen de 4 – 6 zile de la expedierea comenzii, clientul suportând costurile de transport.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în termen de 12 ore de la primirea coletului.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.lampadaruldeaur.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea FUNDATIA „LAMPADARUL DE AUR” și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.lampadaruldeaur.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail lampadaruldeaur@gmail.com.

Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/200, clienții noștrii au următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare (art.12)
 2. Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
 3. Dreptul la intervenție (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă si în mod gratuit, următoarele:
  1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;
  2. transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3. notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b).
 4. Dreptul la opoziție (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit și printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate și legitime legate de situația sa particulară, ca datele care o vizează sa facă obiectul unei prelucrări.
 5. Dreptul de a se adresa justiției (art.18) – dreptul de a se adresa justiției pentru apărarea drepturilor garantate de lege și care au fost încălcate.
 6. Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilități privind produsele

FUNDATIA „LAMPADARUL DE AUR” nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi facută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decat cele menționate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispozițiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii vă rugăm sa vizitați secțiunea “Schimb/Returnare produs“.

Limitări privind utilizarea anumitor tehnici de comunicație la distanță

Art. 1. – Următoarele tehnici de comunicație la distanță necesită acordul prealabil al consumatorului:

 1. sistem automatizat de apel fără intervenție umană (automat de apel);
 2. telecopiator (fax)
 3. adresa de poștă electronică (e-mail)

Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicație individuală la distanță în afara celor prevăzute la art. 1 nu este permisă dacă există un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzând tehnicile de comunicație la distanță

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizată;
 4. publicitate tiparită cu bon de comandă;
 5. catalog;
 6. telefon cu intervenție umană;
 7. telefon fără intervenție umană (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran Tv cu tastatură sau ecran tactil);
 11. poșta electronică (e-mail);
 12. telecopiator (fax);
 13. televiziune (teleshopping).

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și FUNDATIA „LAMPADARUL DE AUR”. În cazul unor eventuale conflicte între FUNDATIA „LAMPADARUL DE AUR” și clienții săi, se va încerca mai intâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă în minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanța competentă în conformitate cu legile române în vigoare.

Diverse

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni Condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.lampadaruldeaur.ro.