"Fac totul pentru Evanghelie, ca să am parte și eu de ea." 1 Corinteni 9:23

Despre noi

Scurt istoric al editurii

Deși fondată doar în 1993, noi, editorii, încă din anii ’70 am fost preocupați de literatura creștină bună, care, în acele condiții, era greu de găsit.

A fost o adevărată revoluție în viețile noastre când, pentru prima dată în anii aceia, am citit “Viața creștină normală” de Watchman Nee. Revelația primită cu acea ocazie a schimbat radical cursul vieții noastre.

Chiar și pe vremea aceea am căutat să multiplicăm și să distribuim, în măsura posibilităților, o astfel de literatură celor doritori de hrana spirituală tare.

În împrejurări special pregătite de Domnul, în 1993 am înființat Editura Lampadarul de Aur. Scopul ei a fost, și sperăm că încă este, acela de a furniza hrană spirituală pentru cei flămânzi și de a-l face pe poporul lui Dumnezeu conștient de chemarea cerească a Adunării lui Isus Cristos, astfel ca, atunci când El va veni în slavă, să găsească o Mireasă pregatită să-I iasă în întâmpinare.

Publicăm în general lucrări ale unor autori creștini clasici cum ar fi: T. Austin-SparksWatchman NeeAndrew MurrayOswald ChambersA. W. TozerA. B. SimpsonG.H. LangAmy CarmichaelMajor W. Ian Thomas etc., dar și lucrări ale unor autori creștini contemporani: Stephen KaungLance LambertJohn SaundersKit MaysChristian ChenDeVern Fromke, autori care, în scrierile lor, vorbesc despre nădejdea chemării Lui, despre bogăția moștenirii lui în sfinți, despre puterea care lucrează în noi, cei care am crezut, dar și despre Adunarea care este trupul Lui, plinătatea lui Cristos.

Publicarea de literatură creștină o considerăm o misiune ce ne-a fost încredintată de Dumnezeu, și nicidecum o afacere.

Rugăciunea noastră este ca această literatură să contribuie la pregătirea poporul lui Dumnezeu pentru foarte apropiata întâlnire cu Cristos.

Editorii

Fac totul pentru Evanghelie, ca să am şi eu parte de ea.

1 Corinteni 9:23